Çağla Şıkel'in deniz sefası

Çağla Şıkel'in deniz sefası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kendi evi olmasına rağmen bu sene İzmir Çeşme'de dört aylığına ev kiralayarak sezonu açan manken Çağla Şıkel, ailesi ile birlikte tatil yapıyor.

2021.06.19 16:04 - Son Güncellenme: 2021.06.19 16:04 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Çağla Şıkel'in deniz sefası

Bodrum'un gediklilerinden olan, sosyal medyada yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çeken Çağla Şıkel, bu yaz koronavirüs pandemisi nedeniyle Çeşme'den ev tutmayı tercih etmişti.

42 yaşındaki model, önceki gün Before Sunset Beach'te, eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları ve annesi ile deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Beyaz bikinili ile tüm bakışları üzerinde toplayan Çağla Şıkel, bir ara arkadaşının köpeği ile denizde oyun oynarken, iki oğlu da annelerini seyrettiler.

Keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Çağla Şıkel ile oğulları Kuzey ve Uzay Altuğ, tatilin tadını doyasıya çıkardı.

DÖRT AYLIK TATİLE 250 BİN TL 

Çağla Şıkel, Bodrum'da kendi evi olmasına rağmen bu yazı çocukları ve ailesiyle beraber İzmir'in Çeşme ilçesinde geçirmeye karar vermişti.

Büyük bir aile tatili planlayan model; çocukları, kuzenleri, annesi, teyzesi, yeğeni derken kalabalık bir kadroyla tatile çıkmıştı.

Bodrum'daki evinin küçük olması nedeniyle orada rahat edemeyeceğini düşünen ailenin, bu nedenle İzmir Çeşme'den büyük bir ev tuttuğu öğrenilmişti.

Hafta başı tatile start veren ve sosyal medyada bol bol paylaşım yapan Çağla Şıkel'in, evi dört aylığına kiraladığı ve 250 bin TL ödediği basına yansımıştı.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.19 16:04 - Son Güncellenme: 2021.06.19 16:04 - HABER MERKEZİ
A