Büyükşehirin raketleri finale takıldı

Büyükşehirin raketleri finale takıldı

İtalya'nın Terni şehrinde yapılan Bayanlar Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'nda (ETTU CUP) Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci tur şansını finalde kaybetti.

2012.10.11 18:09 - Son Güncellenme: 2012.10.11 18:10 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Büyükşehirin raketleri finale takıldı

Avrupa Masa Tenisi Birliği'nin organizasyonu olan ETTU CUP'ta Fenerbahçe ile birlikte Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı, İtalya'daki 2. tur maçlarında güçlü Rusya, Avusturya ve İtalya rakipleri karşısında kıyasıya mücadele etti. İlk maçında İtalya'yı 3-1 yenen Büyükşehir Belediyespor, Avusturya ile çetin geçen mücadeleyi 3-2 kaybetmesine rağmen averajla Rusya takımıyla finalde karşı karşıya geldi. Rusya ekibiyle çetin geçen ve setlerin sürekli uzadığı maçı 3-1 kaybeden Büyükşehir Belediyespor bir üst tura çıkma şansını yakalayamadı.
Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Antrenörü Ersin Sunay, Rusya karşısında bir set daha almaları halinde averajla bir üst tura çıkacaklarını, ancak 2 sayı farklarla bunu kaçırdıklarını belirterek, "Avrupa Şampiyonası bizim için iyi bir deneyim oldu. Hedefimiz bu sezonda Kadınlar Süper Lig'inde şampiyonluk. Sezona iyi başladık. 4 maçta 4 galibiyet aldık. Sezon sonunda ETTU CUP'a katılarak ülkemizi daha iyi temsil edeceğiz. Bu konuda bizlere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Şampiyonada Büyükşehir Belediyespor'a destek olan Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa İl Temsilcisi Cemil Ünlü de takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini, ufak hatalardan dolayı turu kaçırdıklarını söyledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.11 18:09 - Son Güncellenme: 2012.10.11 18:10 - HABER MERKEZİ
A