Büyükşehir Stadyumu "İbrahim Yazıcı Timsah Arena" mı olacak?
Bursaspor'da taraftarın eleştiri oklarının hedefinde olan yönetimin Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun ismini İbrahim Yazıcı Timsah Arena olarak kayıtlara geçirmek istediği öğrenildi.
2015.12.24 15:03 - Son Güncellenme: 2015.12.24 15:20 - Spor - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa Büyükşehir Stadyumu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan hizmete açtı
Bursaspor taraftarının açılışına bile gitmediği Büyükşehir Belediye Stadyumu'yla ilgili yönetimin isim konusunda Yeşil-Beyazlı taraftarları dinleme kararı aldığı bildirildi.
Mersin İdman Yurdu maçıyla; Bursaspor, Atatürk Stadyumu'na veda ederek artık maçlarını Acemler'deki yeni statta oynayacak.
Yönetimin "İbrahim Yazıcı Timsah Arena" olarak stadın ismini kayıtlara geçirerek, Trabzonspor maçında bu isimle sunum yaptırmak istediği belirtildi.
Bu talebe Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin nasıl yaklaşacağı ise merak konusu oldu.
Öte yandan bazı Bursasporlu taraftarlarsa sosyal medyadan stadyumun isminin Atatürk Stadyumu olarak kalması gerektiğini belirtiyor.
