Büyükşehir'in perileri 8.galibiyet peşinde

Büyükşehir'in perileri 8.galibiyet peşinde

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig'de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor takımı ilk 7 haftayı kayıpsız geride bırakırken, ilk yarıyı namağlup bitirmeyi hedefliyor.

2012.12.13 14:24 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:25 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Büyükşehir'in perileri 8.galibiyet peşinde

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig B Grubu'nda mücadele veren ve ilk 7 haftayı yenilgisiz lider olarak geriden bırakan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, hafta sonu oynayacağı Ormanspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Lige iddialı bir kadro ile hazırlanan ve hazırlık maçlarının meyvelerini toplamaya devam eden Bursa ekibi, Ormanspor maçını da alıp, namağlup oyarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, Ormanspor'un güçlü bir rakip olduğunu, daha önce uzun yıllar birinci ligde oynamış tecrübeli oyuncalara sahip olduğunu söyledi. Hafta boyunca yaptıkları idmanlarda rakibe karşı tüm önlemleri aldıklarını belirten Erdinç, "Kendi oyunumuzu Ormanspor'a kabul ettirip, sahadan galip ayrılmak istiyoruz. İlk yarıyı namağlup bitirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 14:24 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:25 - HABER MERKEZİ
A