BUSİAD'dan Bozbey'e ziyaret

BUSİAD'dan Bozbey'e ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İş insanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2024.05.23 10:44 - Son Güncellenme: 2024.05.23 10:45 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
BUSİAD'dan Bozbey'e ziyaret

Mustafa Bozbey'in Büyükşehir Belediyesi'ndeki makamında gerçekleştirilen ziyarette BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Bozbey'e görevinde başarılar dilerken, BUSİAD'ın "Sanayi, Tarım ve Turizmle Gelişen Bursa" vizyon belgesini hatırlatarak, Bursa Çevre Düzeni Planı'na bu çerçevede destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise Çevre Düzeni Planı çalışmalarına başladıklarını ve Bursa'daki çocuklar ve gençler de dahil tüm kesimlerin bu plana katkı koymasını beklediklerini ifade ederek, "Bursa Anayasası olacak bu plana tüm kesimlerin katılımını önemsiyoruz. Tüm tarafların katılımıyla oluşmalı kent anayasası" dedi.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Veda Girgin Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hüsamettin Çoban, Lale Yıldız ve Zeynep Yıldız ile BUSİAD Genel Sekreteri Erol Alakoç katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.23 10:44 - Son Güncellenme: 2024.05.23 10:45 - BÜLTEN
A