Bursaspor yıldızlarını tanıttı

Bursaspor yıldızlarını tanıttı

Bursaspor'un Wolfsburg'tan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Tuncay Şanlı, 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, Porto'dan transfer edilen Fernando Belluschi ise basına tanıtıldı.

2012.09.05 11:59 - Son Güncellenme: 2012.09.05 12:04 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor yıldızlarını tanıttı

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı kulübe bağlayan imzayı atan yetenekli oyuncu Tuncay Şanlı, Bursaspor'un hedefleri olan büyük bir kulüp olduğunu ve bu kulübe katkı sağlamak istediğini söyledi. Yeşil beyazlı kulübün Porto'dan kadrosuna kattığı ve basına tanıtımı gerçekleştirilen Fernando Belluschi ise en kısa sürede takıma uyum sağlayıp, başarılı olmak istediğini dile getirdi.
İmza töreni öncesi konuşan Tuncay Şanlı,"Sabah aldığımız haberden dolayı üzgünüm Ediz'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Burada bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Hocamızla görüştükten sonra fikirlerimin değişmesinin nedenini şimdi anlıyorum. Burada bulunduğum ortam, tesisler ve taraftar gerçekten harika. Heyecanımı hissediyorsunuzdur ve bu heyecanımı sahaya yansıtacağım. Böyle bir desteğin ve hedeflerin fazla olduğu camiada bütün gücümle destek olmaya çalışacağım. Sahada en iyi şekilde takımımıza destek olacağıma inanıyorum. Benim için burası basamak ve bir yerlere gitmek değil. Buradaki hedefim Bursaspor'a katkı sağlamaktır" diye konuştu.

"PERFORMANSIMIN ÜZERİNE ÇIKACAĞIM"
Yeşil beyazlı kulübün Porto'dan kadrosuna kattığı ve daha önce resmi sözleşmeye imza atan Fernando Belluschi'nin ise basına tanıtımı gerçekleştirildi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan yetenekli oyuncu, "Burada bulunduğum için memnunum. Daha önceki kulüplerdeki performansımın üzerine çıkacağıma ve takım arkadaşlarıma uyum sağlayacağımı inanıyorum. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Porto'ya gelip beni ikna eden başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Takımla çok az antrenman yaptım. Gördüğüm kadarıyla arkadaşlık çok iyi. Bende kısa sürede alışacağıma inanıyorum" dedi.

"KULÜBÜN BÜTÇESİNE EN UYGUN TRANSFERLERİ YAPTIK"
Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu ise, Bursaspor'un bütçesine en uygun transferleri yaptıklarına inandıklarını belirterek,"Öncelikle alt yapı futbolcularımızdan Ediz'in rahmetli olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Elde ettiğimiz başarıların üzerine çıkmak için çalışıyoruz. Transferde başarılı olduğumuza inanıyoruz. Kulübün bütçesine en uygun transferleri yaptık. Başarılı olacağımızı inanıyorum. Tuncay'ın Bursaspor'u tercih etmesinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Fernando aile yapısı futbol bilgisi açısından Bursaspor için çok değerli bir oyuncu. Batalla ve Pinto ile uyum sağlayarak Türk futboluna damga vuracağına inanıyorum. Transferler hepimize hayırlı olsun. İki kardeşimizde bizler için her şeyini ortaya koyacaktır. Her şey Bursaspor için" ifadelerini kullandı.
Yıldız oyuncu Tuncay Şanlı konuşmaların ardından yeşil beyazlı taraftarların tezahüratları eşliğinde kendisini 3 yıllığına Bursaspor'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.09.05 11:59 - Son Güncellenme: 2012.09.05 12:04 - HABER MERKEZİ
A