Bursaspor yenilgisinden sonra Demirspor Başkanı "gidiyorum" dedi

Bursaspor yenilgisinden sonra Demirspor Başkanı "gidiyorum" dedi

Adana Demirspor Başkanı Sancak, camiada oluşan tepkiler üzerine, "Ben yönetilmem, yönetirim" diyerek, görevi bıraktığını açıkladı.

2021.01.27 00:08 - Son Güncellenme: 2021.01.27 00:09 - Spor
A
Bursaspor yenilgisinden sonra Demirspor Başkanı "gidiyorum" dedi

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Sahasında Bursaspor'a 2-1 yenilen Adana Demirspor'da taşlar yerinden oynadı!

Başkan Murat Sancak, bu akşam twitterdan yaptığı açıklamada, görevi bıraktığını bildirdi.

"BEN YÖNETİLMEM YÖNETİRİM!"

Başkan Sancak, camiada yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine şu açıklamayı yaptı: "Çok değerli ADS Taraftarları, ben 'yönetilmem, yönetirim' demiştim, çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim. Söz verdiğim, her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin, ben ediyorum. Allah'a emanet olun. Sonu kupa."

"KONGREYE KADAR VEKİL ATAYACAĞIM"

Sancak, daha sonra 2.tweetinde de şunları yazdı: "Yarın başkan vekili atıyacağım. Kongreye götürecek. Buradan Adanalı işadamlarına sesleniyorum; ADS'ye sahip çıkın. Yeni yönetim oluşana kadar yetkiyi devredeceğim kişi, yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir."

ŞİŞMANOĞLU GİRİŞİMİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Bu arada Başkan Murat Sancak'ın transfer etmek istediği forvet Ömer Şişmanoğlu'na, eskiden kalma bir sıkıntı nedeniyle Demirspor taraftarının itiraz ettiği, tepkilerin artması üzerine de Başkan Sancak'ın bu transferden vazgeçtiğini açıkladığı bildirildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.27 00:08 - Son Güncellenme: 2021.01.27 00:09 - Eslem Ersen-pasif
A