Bursaspor'un kupada rakibi belli oldu...
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekilişi sonucu Bursaspor'un rakibi belli oldu.
2012.12.06 10:11 - Son Güncellenme: 2012.12.06 12:28 - Spor - HABER MERKEZİ
"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor" temasıyla oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekilişi bugün saat 12.00'de Olimpiyatevi'nde yapılıyor.Müsabakalar 11-12-13 Aralık'ta tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası'nın tamamlanan 4. Tur maçları sonucunda, bir üst tura yüksen 16 takım belli oldu.
Bursaspor,Beşiktaş A.Ş, Eskişehirspor, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., Gençlerbirliği, Sivasspor ve Trabzonspor A.Ş, 5. Tur kura çekişine seri başı takım olarak katılacak.
Seri başı olmayan takımlar ise Altay, Mersin İdmanyurdu, 1461 Trabzon, Göztepe A.Ş., Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Kardemir D.Ç. Karabükspor.
Grup aşamasında ise 1. maçlar 18-19-20 Aralık; 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013; 3. maçlar 15-16-17 Ocak; 4. maçlar 22-23-24 Ocak; 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde yapılacak.
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ve Final karşılaşma programı daha sonra açıklanacak.
TFF Başkanvekili Ufuk Özertem açılış konuşmasını gerçekleştiriyor...
Seri başı takımların yerlerini belirlemeleri için kura çekimine başlandı...Bursaspor Yönetim kurulu üyesi İrfan Koç, 7.sırayı çekti.
Eşleşmeler şöyle oluştu:
Altay-Bursaspor
Eskişehirspor-K.Karabükspor
G.Antepspor-Sivasspor
Kasımpaşa-Trabzonspor
G.Birliği-Mersin İdmanyurdu
Galatasaray-1461 Trabzonspor
Fenerbahçe-Göztepe
MP Antalyaspor-Beşiktaş