Bursaspor'un genç yıldızı yeni sezon için iddialı

Bursaspor'un genç yıldızı yeni sezon için iddialı

Bursaspor genç oyuncularındann Emre Pehlivan, Bursaspor TV'ye verdiği röportajda bu sezon kendisinden beklentileri olan taraftarlara en iyi şekilde cevap verebilmek adına çok çalıştığını söyledi.

2013.07.11 22:45 - Son Güncellenme: 2013.07.11 23:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor'un genç yıldızı yeni sezon için iddialı

Bursaspor'un orta saha oyuncusu Emre, Seefeld kampında başarılı olabilmek adına çok çalıştıklarını belirterek, " Kampımız yorucu geçiyor. Sezon içinde rahat edebilmemiz için şimdi bu çalışmaları yapmamız gerekiyor. Güzel bir çalışma dönemi yaşıyoruz, umarım bundan sonrası da güzel geçer. Gençler olarak hep birlikte güzel kamp ortamında bulunuyoruz. Kendimi sürekli geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyorum. Hazırlık maçlarında görev aldım. Formayı kapmak istiyorsam performansımın üstüne koymam gerekiyor. Bu doğrultuda çalışıyorum" dedi.

BURSASPOR'UN DEĞERİNİ ANLADIM

Geçen sezonu Körfez Spor Kulübü'nde geçirdiğinin hatırlatılması üzerine Emre, "Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da son antrenmanda sakatlanmıştım. Sakat olarak Körfez Spor Kulübü'ne transfer olmuştum. 5-6 hafta sakatlık ile uğraştım. Tedavilerim bittikten sonra oynamaya başladım. Profesyonel deneyim oldu benim için. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Mental yapı olarak olsun, oyun stratejisi olsun kendimi geliştirdim. Bursaspor'un kıymetini daha iyi anladım. Bu doğrultuda daha istekli çalışmalarımı sürdürüyorum. Umarım bu sezon iyi bir sezon geçiririm" dedi. 

ŞANSI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM

Sezon başında 22 futbolcu ile Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan çalışmalarda Ozan İpek ile birlikte kampa gelen 2 futbolcudan birisinin olduğunun hatırlatılması üzerine ise Emre, "22 kişinin arasından Hikmet Hocam Ozan İpek ile beni kampa davet etti. Bu kadar çok futbolcunun arasından Hocam ben de bir şeyler görmüş olmalı ki beni kampa davet etti. Umarım bende verilen şansı en iyi şekilde değerlendiririm. Her futbolcu kamplara forma giyebilmek için geliyor. Artık çok genç sayılmayız. Bu sezon inşallah forma giymek istiyorum" dedi.

TEK BİR MEVKİYE BAĞLI KALINMAMALI

Günümüz futbolunda artık futbolcuların tek bir mevkiye bağlı olarak oynamaması gerektiğini vurgulayan Emre, "Hikmet Hocam nerede görev verirse orada oynarım" dedi. Emre sözlerini şöyle sürdürdü;  "Futbolcu artık tek bir mevkiye bağlı kalmamalı. Hocanız size nerede şans verirse onu değerlendirmeniz gerekiyor. Ben futbola başladığım dönemlerde forvet arkasında oynuyordum. Şimdi daha defansif oynuyorum. Geçen sezon Körfez'de sol açıkta oynadım. Bursaspor'da da sol bek oynayabilirim. Neden olmasın?" dedi. 

BEKLENTİLERE KARŞILIK VERMEK İSTİYORUM

Bursaspor'un altyapısından çıkarak birkaç sezondur A takım kamplarına katıldığını belirten Emre, kendisinden çıkış bekleyen taraftarların beklentilerine bu sezon karşılık vermek istediğini söyledi. Emre, "Yaklaşık 4-5 senedir benden çıkış bekleniyor. Sakatlıklardan dolayı bir türlü çıkışı yakalayamadım. Tabii ki bunlar bahane değil. Taraftarlarımızın çıkış beklemeleri benim üzerinde baskı yaratmıyor. Bunları duydukça ben daha çok hırslanıyorum. İnşallah bu sezon benden beklentilere karşılık vereceğim.

BURSASPOR GİTTİKÇE BÜYÜYOR

Bursaspor'un son 5-6 sezonda çok büyüdüğünü belirten Emre, "Artık Bursaspor çok büyük bir camia haline geldi. Yaklaşık 5-6 sezonda çok farklı bir konuma geldik. Taraftarlarımız artık her sezon şampiyonluk bekliyor. Avrupa'da başarı bekliyor. Şimdi Timsah Arena'nın yapılması ile birlikte her geçen gün büyüyoruz" dedi.   

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.11 22:45 - Son Güncellenme: 2013.07.11 23:03 - HABER MERKEZİ
A