Bursaspor taraftarından Batalla'ya sevgi seli!...

Bursaspor taraftarından Batalla'ya sevgi seli!...

Yeşil-beyazlı taraftarlar, 37.yaşgününü kutlayan "Efsane Şampiyon" Pablo Martin Batalla'yı sosyal medyadan tebrik yağmuruna tuttu.

2021.01.16 22:38 - Son Güncellenme: 2021.01.16 22:40 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor taraftarından Batalla'ya sevgi seli!...

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursaspor taraftarı, bugün 37 yaşına giren şampiyon 10 numara Pablo Martin Batalla'nın doğum gününde sosyal medyayı mesaj yağmuruna tuttu.

16 Mayıs 2010'da yaşanan tarihi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve Mayıs 2018'de futbola Bursaspor'da bırakıp ülkesine dönen Arjantinli maestroyu, hasret dolu mesajlarla anan ve 37. yaşgününü kutlayan yeşil-beyaz sevdalıları, Bursa'dan Arjantin'e adeta sevgi köprüsü kurdu...

8 yılda, 250 maçta, 68 gol ve  79 asiste imza atan efsane 10 numara için video ve fotoğraflar paylaşan Bursaspor tutkunları; birbirinden güzel güzel mesajlara imza attı...

İşte sosyal medyaya yansıyan bazı Batalla mesajları:

"Doğum günün kutlu olsun Efsane"

"İyi ki doğdun Şampiyon!"

"Batalla'yı izleyebilmiş bir Bursaspor taraftarını, dünya üzerinde ondan daha 'özel' bir futbolcu olduğuna ikna edemezsiniz!"

SANMA Kİ ÇOK UZAKLARDA...

"Sanma ki çok uzaklarda

Bir futbolcudan fazlası; bir karekter; Napoli için Maradona neyse, Bursa için Batalla odur

İyi ki doğdun Şampiyon Kral!..

#FelizCumpleanosBatalla"

ÇOCUĞUMA ANLATACAĞIM

"İleride çocuğuma Batalla'yı anlatırken; 'Teksas bütün futbolcuları tribüne çağırır ama Batalla'yı bütün stad omuz omuza ayakta tribüne çağırırdı, öyle büyük bir futbolcuydu öyle bir efsaneydi' diyeceğim."

DURUŞUNLA, KAREKTERİNLE...

"Sen bu şehre gelen en son efsaneydin. Duruşunla, efendiliğinle, karekterinle bu armaya sahip çıkışınla, bizim 'öz evlat' dediğimiz, ama ilk fırsatta kaçan veya kaçmak isteyen futbolculardan olmadın. O yüzden nice mutlu senelere büyük kaptan, iyi ki doğdun!"

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.16 22:38 - Son Güncellenme: 2021.01.16 22:40 - HABER MERKEZİ
A