Bursaspor Shkupi ile kardeş kulüp olacak

Bursaspor Shkupi ile kardeş kulüp olacak

Bursaspor Yönetimi,Makedonya 2'nci Ligi'nde mücadele eden Shkupi ile kardeş kulüp olma yönünde Üsküp kenti Çayır Belediyesi yöneticileri ile protokol imzaladı.

2013.09.04 20:11 - Son Güncellenme: 2013.09.04 20:13 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor Shkupi ile kardeş kulüp olacak

 


Çayır Belediye Başkanı İzet Meciti, Başkan Yardımcısı Süleyman Baki, Sayıştay Başkan Yardımcısı Naser Ademi, Özel Kalem Müdürü Eyüp Ademi ve Eğitim Bakan Yardımcısı Safet Neziri'yi, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen, İcra Kurulu Üyesi Ali Ay ve Genel Direktör Ayhan Barışçı Özlüce Tesisleri'nde ağırladı. İkinci Başkan Rıdvan Şen ziyarette yaptığı konuşmada Çayır Belediyesi Başkanı İzet Meciti ve beraberindeki heyetin Üsküp kentinin takımı olan ve şu anda Makedonya 2.Lig'inde mücadele eden Shkupi ile kardeş kulüp olma yönünde protokol yaptıklarını ve görüşmelerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirtti. .


Üsküp Çayır Belediye Başkanı İzet Meciti ise yaptığı açıklamada, "Kurulduğumuz 2005 yılından bu yana Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi ile Üsküp'te bulunan tarihi Osmanlı eserlerinin restorasyonları ve sosyokültürel birçok projede işbirliği içerisinde bulunuyoruz. Bursa'ya yapmış olduğumuz ziyaretlerde Bursaspor Kulübü ile de birtakım ortak organizasyonlarda bulunmak için girişimlerde bulunduk. Üsküp'te bulunan tarihi kulüplerimizden Shkupi ile Bursaspor'un kardeş kulüp olması için görüşmelerde bulunduk. Spor adeta bir elçi gibi dünyada toplumları birleştiren çok önemli bir olgu. Yapacağımız işbirliği ile iki toplum arasında olan bütünlüğün daha da pekişeceğine inanıyoruz" dedi.


Toplantının sonunda Çayır Belediye Başkanı İzet Meciti, İkinci Başkan Rıdvan Şen'e Üsküp konulu bir tablo hediye etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.09.04 20:11 - Son Güncellenme: 2013.09.04 20:13 - HABER MERKEZİ
A