Bursaspor Kulübü'nün yeni başkanı Hayrettin Gülgüler mazbatasını aldı!

Bursaspor Kulübü'nün yeni başkanı Hayrettin Gülgüler mazbatasını aldı!

Bursaspor Kulübü'nün yeni başkanı Hayrettin Gülgüler, mazbatasını alarak göreve başladı.Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan mazbata törenine, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile başkanlar katıldı.

2021.06.07 14:37 - Son Güncellenme: 2021.06.07 15:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor Kulübü'nün yeni başkanı Hayrettin Gülgüler mazbatasını aldı!

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN 

Emin Adanur'un liderliğinde Bursaspor Kulübü Başkanı olan Hayrettin Gülgüler Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği törene eski başkan Erkan Kamat, Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Kongre Divan Kurulu Başkanı Emre Akçil de katıldı. 

Yeni Başkan Hayrettin Gülgüler ve yönetim kurulunun tüm üyeleri törende hazır bulundu.

"YENİ YÖNETİM ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN" 

Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "Kongremizdeki birlikteliğin Bursa'mıza yayılması en büyük temennimizdir. Başkan adayımız genel kurul öncesinde, tüzüğümüzün kendi adaylığına el vermediği halde başkanımız ben bunu yaparım diyerek yola çıktı. Ben Emin Adanur'u ve ekibini tebrik ediyorum. Bursa'nın çehresi değişecek. Bu kadar iddialı yola çıktığına göre bunları gerçekleştireceğine inanıyoruz. Yeni yönetim şehrimize hayırlı olsun" dedi. 

Kongre Divan Kurulu Başkanı Emre Akçil, "Hayrettin Başkan'ı tebrik ediyorum. Eski başkanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. 

"BİZ GÖREVİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPTIK" 

Eski başkan Erkan Kamat, "Göreve geldiğim günden beri canla başla çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Ben hem mali hem de hukuki anlamda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Bütün Bursa; Bursaspor yönetiminin ve başkanının yanında yer almalıdır. Bursa olarak güç birliği yapmamız lazım. Aksi takdirde başkan çekip gider. Böyle olmaz. Ufak tefek hepimizin destek çıkması lazım. Buranın her gün bir maliyeti var. Ne kadar yardımcı olursak başkan da aynı ölçüde şevkle çalışır. Biz görevi en güzel şekilde yaptık. Hakkınızı helal edin" ifadelerine yer verdi. 

Yeni başkan Hayrettin Gülgüler, "Çok heyecanlıyım. Mükemmel bir görev. Biz çok çalışmak istiyoruz. Emin Bey, bizi çok çalıştıracak. Çok teşekkür ederim" dedi.

"BUGÜNDEN İTİBAREN VERDİĞİMİZ SÖZLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" 

Emin Adanur ise "Seçim ne kadar güzel geçtiyse buradaki atmosfer de o kadar güzel. Erkan Kamat başkanıma ve diğer başkanlara saygı duymak gerekiyor. Kulübe emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren verdiğimiz sözler için çalışmaya başlayacağız. Umarım bundan sonraki süreç hem Bursaspor'a hem de hepimize hayırlı olur" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.06.07 14:37 - Son Güncellenme: 2021.06.07 15:07 - HABER MERKEZİ
A