Bursaspor için kazanma zamanı!

Bursaspor için kazanma zamanı!

Ligde 4 haftadır galibiyete hasret kalan Timsah, bu akşam evinde Menemenspor'u yenerek, play-off iddiasını sürdürmek istiyor.

2021.02.25 09:41 - Son Güncellenme: 2021.02.25 18:01 - Spor
A
Bursaspor için kazanma zamanı!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Spor Toto 1.Lig'in 23. haftasında Bursaspor, hafta içi mesaisinde, bu akşam evinde Menemenspor önünde galibiyet arıyor. Timsah Arena'da oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

HAKEM BÜLENT BİRİNCİOĞLU

Bu önemli mücadeleyi Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu'nun yardımcılıklarını Murat Altan ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. 4.hakem ise Lütfullah Aslan...

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli mücadeleyi TRT SPOR canlı olarak ekrana getirecek. Ayrıca, karşılaşmayı BeinSports da naklen verecek.

4 HAFTADIR GALİBİYETE HASRET

Ligde son 4 haftada galibiyete hasret kalan ve sadece 1 puan alabilen Bursaspor, bu akşam yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Haftaya 31 puanla 9.sırada giren yeşil-beyazlılar, bu mücadeleyi kazanarak, play-off barajı ile arasındaki 7 puanlık farkı 4'e indirmeyi hedefliyor.

2 COVİD VAKASI VAR

Son PCR testlerinde 2 covid-19 vakası açıklanan Timsah'ta, cezalı oyuncu yok. Menemenspor ise, 6 golü olan sarı kart cezalısı forvet Akanbi Rasheed forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 yenildiği Menemenspor'dan rövanşı almayı hedefliyor.

5 TİMSAH CEZA SINIRINDA

Yeşil-beyazlı takımda, 3'er sarı kartı bulunan Burak Kapacak, Burak Altıparmak, Cüneyt Köz Ramazan Keskin ve Aykut Akgün ceza sınırında bulunuyor. Bu 5 oyuncudan; Menemen maçında sarı kart gören olursa, 28 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Timsah Arena'da oynanacak Akhisarspor maçında forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH'IN MUHTEMEL 11'İ

Bursaspor'un sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Ataberk Dadakdeniz- İsmail Çokçalış, Cüneyt Köz, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar- Aykut Akgün, Emirhan Aydoğan, Burak Altıparmak -Çağatay Yılmaz, Batuhan Kör, Burak Kapacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.02.25 09:41 - Son Güncellenme: 2021.02.25 18:01 - Ali Yaşar
A