Bursaspor- Göztepe'den atkı kardeşliği
Bursaspor taraftarı Göztepe'nin anlamlı kampanyasına destek verecek.
2018.12.14 10:06 - Son Güncellenme: 2018.12.14 10:06 - Spor - HABER MERKEZİ
Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasının açılış karşılaşmasında Bursaspor bu akşam saat 20.30'da Bornova Stadyumu'nda Göztepe'yle mücadele edecek.
Göztepe Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile ortaklaşa "Bir Atkı Bir Oyuncak" kampanyası yapacak. Buna göre Göztepe armasını taşıyan atkı, bere, eldiven gibi kışlık ürünler köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi minik çocuklara göndeirilecek
Sarı Kırmızılı kulüp resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "14 Aralık Cuma günü oynayacağımız Bursaspor maçında Bornova Stadyumu çevresine kurulacak standlardaki Kızılay görevlilerine ürünlerinizi bırakarak bu kampanyaya destek olabilirsiniz" denildi.

TİMSAH'TAN TAM DESTEK
Bu özel kampanyaya Bursaspor da kayıtsız kalmadı. Yeşil Beyazlılar da sosyal medya hesabından Göztepe'nin mesajına destek verirken; "Biz de seremoniye atkılarımızla çıkıyor, atkılarımızı Kızılay Kutusu`na bırakıyoruz" mesajını paylaştı.