Bursaspor Es-Es'i unutmak istiyor

Bursaspor Es-Es'i unutmak istiyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Bursaspor hazırlıklara ara vermeden başladı. Dün oynanan Eskişehirspor maçında hakkında tedbir konulduğu için forma giyemeyen Vederson bugün takımla antrenmana çıktı.

2011.12.05 17:58 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor Es-Es'i unutmak istiyor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Şike soruşturması kapsamında hakkında tedbir konulan ve dün oynanan Eskişehirspor maçında son dakikada kadrodan çıkartılan Vederson, bugün takımla birlikte antrenmana çıktı. Insua ile birlikte çalışan tecrübeli futbolcunun neşeli görüntüsü dikkat çekti. Vederson'un durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen basın mensupları da Özlüce'ye geldi.

"ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI UNUTUN"
Antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularıyla saha ortasında bir toplantı yaptı. Oyuncularından Eskişehirspor mağlubiyetini unutmalarını isteyen Sağlam, "Ankaragücü maçına odaklanmanız lazım" dediği öğrenildi. Başarılı çalıştırıcı kulüp doktoru ve kurmaylarıyla da saha ortasında kısa bir toplantı yaptı. Sağlam, daha sonra yardımcılarıyla topu kaleye yaklaştırma oyunu oynadı.

BASSER VE ADEM ANTRENMANDA YOK
Yeşil-beyazlı takım antrenmana düz koşu ile başladı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Basser ve adelesinde yırtık tespit edilen Adem Koçak katılmadı. İki futbolcunun salonda çalıştığı öğrenildi. Gribal enfeksiyon geçiren İsmail Haktan ise düz koşunun ardından antrenmanı tamamladı. Sakatlığı devam eden Stepanov ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. İstasyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yapan Bursaspor günü tamamladı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.12.05 17:58 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A