Bursaspor'da taktik çalışması
SPOR Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıkları bugün akşam saatlerinde Minareli Çavuş Tesisleri'nde yapılan antrenmanla devam etti.
2015.09.18 22:10 - Son Güncellenme: 2015.09.18 22:14 - Spor - HABER MERKEZİ
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması ile devam etti. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı.
Yeşil beyazlılar, yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak ve akşam üzeri İstanbul'a hareket edecek.
ENGELLİLERDEN ZİYARET
Osmangazi Belediyesi'nin engelli bakım merkezi olan OBAM'dan gelen ziyaretçiler antrenman öncesinde yeşil beyazlı futbolcularla bir araya geldi. Engelli Bakım merkezinde sosyal faaliyetler gerçekleştiren ve eğitim alan engelli öğrencilere futbolcularımız hediyeler verdi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.



