Bursaspor'da durmak yok

Bursaspor'da durmak yok

ZİRAAT Türkiye Kupası A Grubu'nun 5'inci karşılaşmasında perşembe akşamı deplasmanda Sivasspor'u 2-1 yenerek yarı finali garantileyen Bursaspor, ara vermeden pazar günü sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

2014.02.07 16:49 - Son Güncellenme: 2014.02.07 16:51 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor'da durmak yok

 

Teknik direktör Christoph Daum, gece 01.00'de Bursa'ya dönen takımıyla saat 14.00'de Özlüce Tesisleri'nde bir araya geldi. Alman çalıştırıcı, soyunma odasında önce futbolcularıyla birlikte Sivasspor karşılaşmasının değerlendirmesini yaptı.

Sivasspor karşılaşmasında 90 dakika oynayan futbolcular, masaj yaptırıp dinlenirken, oynayan futbolcular ise Daum yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren bir antrenman yaptı.

Bu arada sakatlıkları devam eden Ozan İpek ile İnegölspor ile yapılan özel maçta sakatlanan Ethem takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.
 

Bursaspor'da durmak yok!

İLGİLİ GALERİ

Bursaspor'da durmak yok!

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2014.02.07 16:49 - Son Güncellenme: 2014.02.07 16:51 - HABER MERKEZİ
A