Bursaspor, Brezilyalı orta saha Jose Paiva Gil'i transfer etmek istiyor

Bursaspor, Brezilyalı orta saha Jose Paiva Gil'i transfer etmek istiyor

Bursaspor'da transfer çalışmaları devam ederken Hamza Hamzaoğlu'nun istediği son oyuncunun 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha "Gil" olduğu öğrenildi. Brezilya ekibi Chapecoense'de forma giyen futbolcu için temaslar hızlandırlacak.

2016.06.26 12:02 - Son Güncellenme: 2016.06.26 12:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor, Brezilyalı orta saha Jose Paiva Gil'i transfer etmek istiyor

Brezilya ekiplerinden Chapecoense forması giyen ortasaha oyuncusu 28 yaşındaki José Gildeixon de Paiva 'Gil' in transferinde Hamza Hamzaoğlu'nun oldukça ısrarlı.

Takımda çok orta saha var

Gil'in Bursa'da bulunan menajeri ile bir kaç gündür görüşmelerin devam ettiği, transfer komitesinin takımdaki ortasaha oyuncularının fazlalığını ön planda bulundurarak transfere sıcak bakmamasına rağmen Hamzaoğlu'nun istekli tavrı karşısında geri adım atmaya hazırlandığı ifade edildi. Transferin gerçekleşmesi durumunda; oyuncunun yıllık maaşına ilave olarak 200 bin dolar da kiralama ücreti ödenecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.06.26 12:02 - Son Güncellenme: 2016.06.26 12:03 - HABER MERKEZİ
A