Bursaspor, Beşiktaş forması giyen Serdar Kurtuluş'u istiyor

Bursaspor, Beşiktaş forması giyen Serdar Kurtuluş'u istiyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Bursaspor, Serdar Kurtuluş için Beşiktaş ile temaslara başladı.

2016.03.25 10:13 - Son Güncellenme: 2016.03.25 10:24 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor, Beşiktaş forması giyen Serdar Kurtuluş'u istiyor

Bursaspor, eski oyuncusu Serdar Kurtuluş için Beşiktaş ile temaslara başladı, Bursaspor'da geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Erdem Özgenç'in sezonu kapatması ve durmunun belli olmaması, Hosagai'nin kiralık olarak forma giymesi nedeniyle bu mevki için arayışlar şimdiden başladı. Bursaspor'un genç teknik adamı Hamza Hamzaoğlu'nun Beşiktaş'tan Serdar Kurtuluş'u istediği öğrenildi.

Transfer gerçekleşir mi?

Bursaspor altyapısından yetişip 2006 yılında Beşiktaş'a transfer olan Serdar Kurutuluş ile irtibata geçildi. Serdar Kurtuluş Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de forma giyemezken, Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 maçta forma giydi.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.03.25 10:13 - Son Güncellenme: 2016.03.25 10:24 - HABER MERKEZİ
A