Bursaspor Bangura'da ısrarlı

Bursaspor Bangura'da ısrarlı

UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu'nda Belçika'nın Anderlecht takımı ile eşleşen ve gruplara kalmayı hedefleyen Bursaspor, takviye çalışmalarına da hız kazandırdı.

2011.08.06 11:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor Bangura'da ısrarlı

Yeşil beyazlı kulüp, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın izlediği ve takımda görmek istediği golcü futbolcu Bangura için girişimlerini hızlandırdı. Menajer Engin Kırkpınar'ı Bangura pazarlığı için görevlendiren Bursaspor yönetimi, bu futbolcu ile en kısa zamanda anlaşma yapıp kadroya katmak için uğraş veriyor.

SAKATLIK İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI

Bursaspor'un peşinde olduğu AIK Stockholm'ün başarılı ismi Teteh Bangura için İsveç kulübü bonserviste sürekli fiyat arttırımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde sakatlık iddiaları ile gündeme gelen ancak takımıyla birlikte son maça çıkan ve 90 dakika forma terleten Bangura için kıran kırana pazarlığın sürdüğü, Bursaspor'un golcü futbolcu için teklifini 2. 5 milyon Euro'ya kadar çıkardığı ifade ediliyor.
HABERLER.COM

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.08.06 11:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A