Bursaspor'a prim dopingi!

Bursaspor'a prim dopingi!

Erkan Kamat yönetimi, Antalya kupa maçı öncesi, yeşil-beyazlı futbolcuların, 27 bin 500 lira tutan 3 maçlık primini bankaya giderek tek tek yatırdı.

2021.01.09 12:52 - Son Güncellenme: 2021.01.09 12:53 - Spor
A
Bursaspor'a prim dopingi!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Ligin devre arasında 3 günlük tatili tamamlayıp, 12 Ocak'ta evinde oynayacağı Antalyaspor kupa maçı için çarşamba akşamı topbaşı yapan Bursasporlu futbolculara prim dopingi geldi!..

3 MAÇLIK PRİMLER YATIRILDI

Başkan Erkan Kamat, yeşil-beyazlı futbolcuların kalan 3 maçlık primlerini hesaplarına tek tek yatırdı.

Buna göre, son 3 haftadaki; Eskişehir ve Keçiörengücü galibiyetleri ile İstanbulspor beraberliğinin toplam 27 bin 500 lira tutan primleri futbolcuların hesabına tek tek yatırıldı.

27.500 LİRALIK PRİMLER İÇİN 4 SAAT İMZA

Başkan Kamat'ın, Nilüfer K.Sanayi'deki bankaya giderek, 4 saat süren dekont imza maratonu sonucunda, primleri, oyuncuların hesabına tek tek yatırdığı bildirildi.

Bankada, futbolculara, her maç primi için ayrı dekont hazırlandığı ve saatler süren bu işlemler nedeniyle, Kamat'ın bunları imzalamaktan yorgun düştüğü öğrenildi.

KUPA ÖNCESİ DOPİNG

Bu ödemelerin, Antalyaspor'la 12 Ocak Salı günü Timsah Arena'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçı öncesi Bursasporlu futbolculara moral olduğu bildirildi.

MAAŞLAR BU AY ÖDENECEK

Futbolcuların Mestan döneminden, geçen sezondan kalan alacaklarını daha önce ödeyen yeşil-beyazlı yönetim, bu sezonun ilk yarısına ait futbolcu maaşlarını da, oluşturacağı bütçeyle bu ay sonuna kadar ödemeyi planlıyor.

Kamat yönetiminin, bankalardaki temlikler nedeniyle ödeme tekniğindeki sıkıntıları aşmak için özel çalışma yaptığı öğrenildi.

PERSONEL İÇİN ÇALIŞMA

Bu arada daha önce kulüp personeline birikmiş 5 maaş vererek, eski sezondan kalan ödemeleri yapan yeşil-beyazlı yönetim, personelin biriken 5 maaşını en kısa sürede yatırmak için de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.09 12:52 - Son Güncellenme: 2021.01.09 12:53 - Gülcan Tekin
A