Bursalılar bayramın son gününde Hayvanat Bahçesi'ne akın etti

Bursalılar bayramın son gününde Hayvanat Bahçesi'ne akın etti

Bursa Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nın 4. gününde Bursalı vatandaşlar ve turistler tarafından yoğun ilgi gördü. 

2023.07.01 13:17 - Son Güncellenme: 2023.07.01 13:39 - Bursa Bölge - HÜSEYİN İZCİ
A
Bursalılar bayramın son gününde Hayvanat Bahçesi'ne akın etti

SİMLANUR İNCE - HÜSEYİN İZCİ / BURSADA BUGÜN

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı boyunca karnesini getiren tüm öğrencilere Hayvanat Bahçesine giriş ücretsizdi. Kurban Bayramı'nın 4. gününde Hayvanat Bahçesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 

135 FARKLI TÜR HAYVAN BULUNUYOR 

Aslandan, kaplana, maymundan, yılana kadar 135 farklı tür hayvan ve 206 bin metre kare alana sahip olan Bursa Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı'nın 4. gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Aileler çocukları ile birlikte keyifli vakit geçirirken aynı zamanda çocuklarına çeşitli hayvan türlerini tanıttı. 

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER 

Küçük çocuklar hem hayvanları tanırken hem de Hayvanat Bahçesi'nin içinde bulunan parkta oynayarak eğlenceli anlar yaşadı. 

4 GÜN BOYUNCA KARNESİNİ GETİREN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ 

Bursa Hayvanat Bahçesi'ne giriş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı boyunca karnesini getiren öğrenciler tarafından ücretsizdi. Hayvanat Bahçesi'ne giriş kapısından karnesini yetkililere gösteren öğrenciler ücretsiz şekilde içeri alınırken tam bilet ücreti ise 15 lira. 

TAM BİLET 15 LİRA, ÖĞRENCİ 7 LİRA 

30 yaş altındaki öğrenciler içinse Hayvanat Bahçesi'ne giriş ücreti 7 lira. Bukart'ı olan vatandaşlar kartına dolum yapıp Bursa Hayvanat Bahçesi'ni gezme imkanına sahip. Bukart'ı olmayan vatandaşlar ise gişeden bilet satın alabiliyor. 

Bursa Hayvanat Bahçesi sabah saat 09.30'dan akşam 18.30'a kadar ziyaretçi kabul ediyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.07.01 13:17 - Son Güncellenme: 2023.07.01 13:39 - HÜSEYİN İZCİ
A