Bursalılar bayram öncesi ucuz ete akın etti
Bayrama sayılı günler kala Bursalılar Kapalı Çarşı'ya akın etti. Bayram alışverişi için Kapalı Çarşı'yı tercih eden vatandaşlar çarşıda yoğunluk oluşturdu.
2025.03.27 13:24 - Son Güncellenme: 2025.03.27 13:29 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bursalılar bayram alışverişi için Bursa Kapalı Çarşı'yı tercih etti. Alışveriş için çarşıyı tercih eden vatandaşlar Bursa'nın merkezinde yoğunluk oluşturdı.
Bayram sofralarını etle donatmak isteyen vatandaşların tercihi ise Kapalı Çarşı'da bulunan kasaplar oldu. Ucuz et almak isteyen vatandaşlar çarşıda bulunun kasaplara akın edince dükkanların önünde uzun kuyruklar oluştu.
Bayram alışverişi için çarşıya çıkan bir vatandaş ise, çarşının marketlere göre daha ucuz olduğunu o yüzden çarşıyı tercih ettiklerini söyledi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:58
-
00:10
-
00:13
-
00:18
-
03:01
En Çok Okunanlar
- Bursa yine sallandı! Sabah saatlerinde...
- Marmara Denizi'nde bir deprem daha!
- Depreme yayında yakalandı! Ağlamaya...
- Bursa'da bugün okullar tatil mi? 24 Nisan...
- Alkollü sürücü dehşet saçtı! Polis...
- 6,2'lik depremden sonra vatandaşlar geceyi...
- Bursa'da trafik durma noktasına geldi!
- Gece yarısı korkutan yangın! Araçlara...
- Bursa'da bugün hava nasıl olacak? 5 günlük...
- Bursalılar o yola dikkat! Yapım...
- Deprem sonrası emlakta fiyat...
- Elbrus Dağı faciası! Bursalı doktor ve...
- Bursa'da dehşet saçtı! 11 kere evin camını...
- İşte deprem çantasında olması gerekenler
- Arda Güler'den şampiyonluk golü!