Bursalı Şehit Yarbay Çelikcan'ın babaannesi Dilber Nine: Bu acıya nasıl dayanacağım

Bursalı Şehit Yarbay Çelikcan'ın babaannesi Dilber Nine: Bu acıya nasıl dayanacağım

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lıların kurduğu pusu sonucu Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın şehit olması, Erzurum'un Olur İlçesi'ne bağlı Köprübaşı Mahallesi'nde yaşayan babaannesi Dilber Çelikcan'ı yaraladı. Torunun şehit olmasına çok üzülen 95 yaşındaki Dilber Ninenin gözyaşları dinmiyor.

2015.09.08 17:26 - Son Güncellenme: 2015.09.08 18:18 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalı Şehit Yarbay Çelikcan'ın babaannesi Dilber Nine: Bu acıya nasıl dayanacağım
03:03 Bursalı şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu!

İLGİLİ VİDEO

Bursalı şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu!

Evli ve 2 çocuk babası Bursalı Tabur Komutanı Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın şehit düştüğü haberi, Olur İlçe merkezine 9 kilometre uzaklıktaki Köprübaşı Mahallesi'nde oturan babaannesi Dilber Çelikcan'ı can evinden vurdu. Yüreği ve yaşı elvermediği için torununun Bursa'daki son yolculuğuna gidemeyeceğini söyleyen Dilber Çelikcan'ın gözyaşları hiç kurumuyor.

Konuşmakta güçlük çeken ve işitme sorunu bulunan Dilber Nine, 40 yıl önce hayat arkadaşını kaybettiğini, iki sakat çocuğuna el ve ayak olmaya çalıştığını anlattı. Çok acılar çektiğini ama en çok torunu Kurmay Yarbay İlker Çelikcan'ın şehit olmasına üzüldüğünü vurgulayan Dilber Nine'ye sakinleştirici veriliyor.

Yakınları, doğal besinlerle yemeklerini yapan Dilber Ninenin tereyağından başka yağ kullanmadığını, yoğurdu çok sevdiğini belirten Dilber Nine'nin yakınları, işitme dışında hiçbir sorunu bulunmadığını söylediler.

Köprübaşı'nda torunları ile birlikte yaşayan Dilber ninenin, yakınlarına sık sık "Bu acıya nasıl dayanacağım" dediği bildirildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.09.08 17:26 - Son Güncellenme: 2015.09.08 18:18 - HABER MERKEZİ
A