Bursalı şehit baba ocağında

Bursalı şehit baba ocağında

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın naaşı, helallik için Bursa İnegöl'deki baba ocağına getirildi.

2021.04.08 13:13 - Son Güncellenme: 2021.04.08 14:23 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalı şehit baba ocağında
01:20 Afrin'de şehit olan Bursalı Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın babası konuştu

İLGİLİ VİDEO

Afrin'de şehit olan Bursalı Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın babası konuştu

02:38 Bursalı şehit baba ocağında

İLGİLİ VİDEO

Bursalı şehit baba ocağında

Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/YPG terör örgütleri ile girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın cenazesi askeri uçakla Yenişehir Havaalanına getirildi. Burada askerlerin omuzlarında ambulansa koyulan Türk bayraklı tabut, ardından şehidin ailesinin yaşadığı Bursa'nın İnegöl ilçesindeki baba ocağına götürüldü. Şehidin annesi Saniye Çakır tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Babası Hasan Çakır evlerinde taziyeleri kabul ederken, şehidin 2 ay önce nikahlandığı eşi Gülşah Çakır da ayakta durmakta güçlük çekti.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır'ın 2 ay önce pandemi nedeniyle nikah kıydığı, düğününü ertelediği öğrenildi. Şehidin cenaze namazı ikindi namazını müteakip OSB Cami'nde kılınacak. Kılınan namazın ardından da İnegöl şehitliğinde toprağa verilecek.

Şehidin annesi Saniye Çakır, aynı birlikte görev yapan arkadaşlarına, "Ağlamıyorum annem. Çok güzel kokuyorsun annem. Annem, dert ortağım. Beni her akşam kim arayacak annem? Hakkım sana helal olsun. Benden isteyemediğin helallik var ya, sonuna kadar helal olsun annem. Böyle mi olacaktı annem? Anneni yaktın sen oğlum. Anneye çok kötü şaka yaptın sen. Ne zaman öldü oğlum, hangi saatte öldü? Nasıl can verdi? Annem dedi mi? Annem ne yapacak dedi mi? Canı yandı mı? Nasıl can verdi? Annem ne yapacak dedi mi" diye ağıtlar yaktı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.04.08 13:13 - Son Güncellenme: 2021.04.08 14:23 - HABER MERKEZİ
A