Bursalı seçmene Millet Partisi'nden çağrı: Bir oy bin oyunu bozar!

Bursalı seçmene Millet Partisi'nden çağrı: Bir oy bin oyunu bozar!

Pazar günü yapılacak Yerel Seçim öncesi Millet Partisi belediye başkan adayları, Bursa'yı karış karış dolaşıyor. Vatandaşa kulak veren adaylar; bir oyun, şehrin ve ülkenin kaderini değiştireceği mesajını verdi.

2024.03.26 08:33 - Son Güncellenme: 2024.03.26 08:35 - Siyaset - BÜLTEN
A
Bursalı seçmene Millet Partisi'nden çağrı: Bir oy bin oyunu bozar!

Cuma Nacar'ın Genel Başkanlığında Yerel Seçimlere iddialı şekilde hazırlanan Millet Partisi Bursa teşkilatı, 17 ilçenin tamamında gerçekleştirdiği dolu dolu programlar ve propaganda çalışmalarıyla fark oluşturdu. Adaylar, tüm seçmenleri pazar günü sandık başına gitmeye davet etti.

ÖNDER: BUGÜNÜN DEĞİL, YARININ BURSA'SI...

Denenmemiş ehil kadrolarının şehirleri yönetmeye hazır olduğunu kaydeden Millet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Önder, "Bursa İl Başkanımız Hüsamettin Akyıldız'ın koordinasyonunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda çok büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. Sevgili hemşehrilerimizin verecekleri bir oyun, tabiri caizse bin oyunu bozacağına eminiz. Bugünün değil, yarının Bursa'sı için beraberiz, güçlüyüz, sözümüzdeyiz. Daha yeşil, ranttan uzak ve yaşanabilir bir kent için pazar günü vatandaşımızın oyuna talibiz." diye konuştu.

BİLGİN: KİMSEYİ AYIRMAYACAĞIZ, KAYIRMAYACAĞIZ

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Haluk Bilgin de "Nüfusu ile birçok ilden, hatta ülkeden daha büyük bir yapı teşkil eden Osmangazi ilçemizin başlıca sorunları olan çarpık yapılaşma, trafik, altyapı, yeşil alan ve sosyal donatı alanları gibi başlıkları için kapsamlı yol haritamızla göreve hazırız. Gitmediğimiz mahallesinin kalmadığı bu büyük ilçemizde vatandaşımızın şikayet ve taleplerini not ettik. İnşallah göreve geldiğimizde hak ve hukuku gözeterek, kimseyi ayırmadan ve kayırmadan işleri liyakat sahibi kişilere emanet edeceğiz." dedi.

ÜSTÜN: İSTİHDAM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ahmet Üstün ise "İlçemizin meselelerinin başında kontrolsüz göçün beraberinde getirdiği sorunlar var. Kaçak yapılaşmanın devam ettiği, altyapı ve üstyapı sorunlarının geçici çözümlerle adeta halı altına süpürüldüğü Yıldırım'da istihdam konusunda da ivedi adımların atılması gerekiyor. Sosyal problemlerin kaynağı hep ekonomi kaynaklıdır. İstihdam sorununu devletimizin ve özel sektörün işbirliğinde büyük oranda çözüme kavuşturacak adımları atmak için vatandaşımızın oyunu istiyoruz." şeklinde konuştu.

YILDIRIM: HALKIN PARASI, HALKIN İHTİYAÇLARINA

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Selami Yıldırım da "Depreme dirençli bir Nilüfer inşa edeceğiz. Tabelalardaki yabancı dil işgaline son vereceğiz. Üretici birlikleri ve tüketim kooperatifleri ile halkın ekonomisine katkı sağlayacağız. Engelli hemşehrilerimiz için kurumsal çalışmalara imza atacağız. Endüstriyel tesisleri akademik odalar ile sık sık denetleyeceğiz. Kişi ve kurumlara özel imar planı izni vermeyeceğiz. İhaleleri şeffaf hale getireceğiz. Lüks ve şatafata son vereceğiz. Halkın parası, halkın ihtiyaçları için harcanacak." ifadelerini kullandı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.03.26 08:33 - Son Güncellenme: 2024.03.26 08:35 - BÜLTEN
A