Bursalı iş insanı denizde aranıyor! Aracı Osmangazi Köprüsü'nde kapısı açık halde bulundu

Bursalı iş insanı denizde aranıyor! Aracı Osmangazi Köprüsü'nde kapısı açık halde bulundu

Osmangazi köprüsü üzerinde aracı kapıları açık halde bulunan Bursalı iş insanı denizde aranıyor.

2021.11.25 14:44 - Son Güncellenme: 2021.11.25 16:29 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalı iş insanı denizde aranıyor! Aracı Osmangazi Köprüsü'nde kapısı açık halde bulundu

Sabah saatlerinde Osmangazi Köprüsü üzerinde park halinde duran cipi fark eden sürücüler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen polis, köprü güvenlik elemanları ile birlikte olay yerine geldiğinde kapıları açık halde bırakılan Bursa plakalı cipin yolcu koltuğuna bırakılmış, E. E. adına düzenlenmiş kimlik ve ehliyet ile bir adet cep telefonu ve kağıt 5 lira buldu.

DENİZDE ARAMA BAŞLATILDI

E.'nin intihar etmiş olma ihtimali üzerine polis ekipleri sahil güvenlik ve deniz polisi ile birlikte denizde arama başlattı.

Bursalı iş insanı E. E.'nin evli ve çocuk sahibi olduğu, Bursa'da ve İstanbul'da çok sayıda AVM'de fırınları bulunduğu öğrenildi.

Polis E. E.'nin ailesine ulaşıp yakınlarına olayla ilgili bilgi verdi. E.'nin haberini alan ailesinin olay yerine gittiği belirtildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.11.25 14:44 - Son Güncellenme: 2021.11.25 16:29 - HABER MERKEZİ
A