Bursalı fabrikatör şarkıcı

Bursalı fabrikatör şarkıcı

Bursa'da, 'Kardelen' markasıyla kestane şekeri üretimi yapan Demet Ünlü, küçük yaşından beri uğraş verdiği müzik sevgisini albüme dönüştürdü

2011.08.15 12:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Bursalı fabrikatör şarkıcı

Bursa'da, 'Kardelen' markasıyla kestane şekeri üretimi yapan Demet Ünlü, küçük yaşından beri uğraş verdiği müzik sevgisini albüme dönüştürdü. Okuduğu tüm şarkıların sözlerini de kendisi yazan Ünlü, 'Kırkından sonra Bir Demet' adını verdiği ilk albümünü piyasaya sürdü.

'Bencil', 'Uykusuz Gecelerim', 'Ali', 'Beni Affet', 'Küçüğüm', 'Cemre', 'Yayla Çiçeği', 'Güz Yağmuru', 'Vebaya Ağıt', 'Yandık Dostlar' adlı şarkılarının yer aldığı albümünün tanıtımı için Antalya'ya gelen Demet Ünlü, kentteki yakınlarına, dostlarına CD'lerini imzalayıp hediye etti.

Bir yandan fabrikasında kestane şekeri üretimi yaparken bir yandan da müzik çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Demet Ünlü, "Albümü para kazanmak amacıyla çıkarmadım. Tüm masrafını kendim karşıladım. Müziğe olan sevgim, beni albüm yapmaya zorladı. Şarkılarım geniş kitlelere ulaşacağı için çok heyecanlı, hayalim gerçekleştiği için de mutluyum" dedi.

Gündüz kestane şekeri fabrikasında üretimle uğraştığını, geceleri ise elinde kalemle şarkı sözleri yazdığını kaydeden Ünlü, ikinci albüm için de hazırlığını sürdürdüğünü belirtti. Ünlü, önümüzdeki günlerde Antalya'da kestane şekeri bayisi açacağını belirterek, ücretsiz ilk halk konserini de Antalya'da gerçekleştireceğini söyledi.

HABERLER.COM

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.08.15 12:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A