Bursa Yıldırımlılara kentsel dönüşüm anlatılıyor

Bursa Yıldırımlılara kentsel dönüşüm anlatılıyor

Bursa Yavuzselim Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, özellikle vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verdi.

2015.10.26 17:16 - Son Güncellenme: 2015.10.26 17:17 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Yıldırımlılara kentsel dönüşüm anlatılıyor

Yıldırım'ın 22 farklı bölgesinde devam eden çalışmalar neticesinde mahallelerin marka değerinin artacağını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İnsanlarımız hem daha güvenli ve sağlıklı konutlarda oturacak hem de evleri değerlenecek. Kentsel dönüşüm tamamlandığında hem insanlarımız kazanacak hem de ilçemiz kazanacak" dedi. Bölge sakinlerine kentsel dönüşümle ilgili ayrıntılı bilgi veren Başkan Edebali, vatandaşların yapılacak çalışmalarla ilgili merak ettiği sorularına da cevap verdi.



'GELENEKLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ'
Başkan Edebali daha sonra Muharrem ayı dolayısıyla Yavuzselim Mahallesi'ndeki Erenler Camii'nde vatandaşlara aşure ikram eden Yıldırım Belediyesi ekibini ziyaret etti. Bölge sakinlerinin  yoğun katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlara aşure ikramında da bulunan Başkan Edebali, "Aşure, İslam coğrafyasının ortak değeri. Biz de bu geleneği yaşatarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnanıyorum ki Muharrem ayı vesilesiyle toplumsal barış ve kardeşlik sağlam temellere oturacaktır. Bir arada bulunduğumuz hemşehrilerimizin Muharrem Ayını en içten dileklerimle kutluyorum'' diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.10.26 17:16 - Son Güncellenme: 2015.10.26 17:17 - HABER MERKEZİ
A