Bursa'ya şehit ateşi düştü

Bursa'ya şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde yaralanan ve hastanede tedavi gören Bursalı Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz şehit oldu.

2022.12.15 11:51 - Son Güncellenme: 2022.12.15 13:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'ya şehit ateşi düştü

Acı haberi AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç duyurdu. Ahmet Kılıç'ın paylaşımı şöyle;

"Pençe-Kilit Harekât bölgesinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede Şehit olan, Bursa'lı kahraman askerimiz Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz'a Cenâb-ı Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun"

Şehidin cenazesi yarın Güzelyalı Duran Camiinde Cuma Namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Ömerbey Mezarlığında defnedilecek. 

 

 

Milli Savunma Bakanlığı da duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Kahraman silah arkadaşımız, 15 Aralık 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensuplan adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim"

ŞEHİT EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanıp, tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz'
un (27) acı haberi, Bursa'nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi'nde oturan ailesine ulaştı. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Zerrin-Sadık Yavuz çiftinin 2 çocuğundan biri olan şehit Yavuz'un kardeşi Efe Yavuz'un (20) da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katılmak için hazırlandığı öğrenildi. Şehidin babası Sadık Yavuz'un ise emekli astsubay olduğu belirtildi.



ŞEHİT KOÇ'UN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞMIŞ

Üsteğmen Tunahan Yavuz'un, bir süre önce Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Jandarma Astsubay Abdullah Taha Koç'un görüntüsünü, "Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir; Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir" notu ile sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.12.15 11:51 - Son Güncellenme: 2022.12.15 13:48 - HABER MERKEZİ
A