Bursa'ya dev yatırımlar geliyor

Bursa'ya dev yatırımlar geliyor

Sağlık-Sen Bursa Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 2012 yılında Bursa'da sağlık alanında önemli yatırımlara imza atacaklarını belirtti.

2011.11.03 14:13 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bursa'ya dev yatırımlar geliyor

Sağlık-Sen Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ı makamında ziyaret etti. Bursa'da sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandığını belirten Yalçın, "Bursa Marmara Bölgesi'nin sağlık üssü olacak. Halkımızın daha iyi sağlık hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz. 2002 yılından bugüne geçen 9 yılda sağlık alanında hastaların memnuniyetinde çok büyük bir artış oldu. Sağlık çalışanlarının memnuniyetini arttırmak içinde çeşitli çalışmalar yapılacaktır" dedi.
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'a 'Sağlık Çalışanları Memnuniyet ve Beklentileri Anketi' kitabını hediye eden Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, "Sağlık alanında hizmet kalitesinin artması ile birlikte kamuya bağlı hastaneler ve sağlık kuruluşlarına talep çok arttı. Ancak geçen yıllarda hastaların memnuniyetinin artmasında en önemli rolü üstlenen sağlık çalışanları unutuldu. Biz bu çalışma ile sağlık çalışanlarının sorunlarına ışık tutmak istedik" diye konuştu.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.11.03 14:13 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A