Bursa'ya bu hafta sonunda ünlü yağdı...

Bursa'ya bu hafta sonunda ünlü yağdı...

Bursa gecelerinde hafta sonu yine coşku yaşandı. Bursa Suare'de Bulgaristan'ın sansasyonel süperstarı Azis, Rodman Bar'da Berkay sahne Alırken Aloft Bursa'da ise düzenlenen Ordies Parti'de Bursalılar sabahın ilk ışıklarına kadar müziğin, dansın ve eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar. Renkli görüntülerin yaşandığı hafta sonunda seksi dansçı kızların da gösterileri de efes kesti.

2014.11.24 10:03 - Son Güncellenme: 2014.11.24 10:20 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Bursa'ya bu hafta sonunda ünlü yağdı...

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Susare'de Azis c oşkusu...
Bursanın gözde eğlence mekanlarından Suare'de bu hafta sonu Bulgaristan'ın sansasyonel süperstarı Azis sahne aldı. Azis seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Azis'in şarkılarına seksi danslarıyla eşlik eden dançı kızlar ise nefesleri kesti. Gerek sesi gerekse muhteşem sahne performansı ile hayranlarından tam not alan Azis Bursalılara dolu dolu bir gece yaşattı.
Rodman'da Berkay renkli saatler yaşattı...
Rodman'ın eğlenceli akşamları bu hafta sonu da tüm hızıyla devam etti.  Hafta sonu Rodman'da sahne alan Berkay, Bursalılara hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Albümünde bulunan tüm şarkılarını Bursalılar için söyleyen şarkıcı Bursa'da olmaktan büyük keyif aldığını söyledi
Aloft Bursa'da Ordies party çoşkusu...
Aloft Bursa otel'de ise bu hafta sonu  Ordies party düzenlendi. Bursalıların akkın ettiği partide Dj Kemal Doğulu ve Furkan Kozanlı'nın çaldığı günümüzün sevilen yerli ve yabancı şarkılarıyla coşan bursalılar renkli görüntüler pluşturdu.

Bursa'ya bu hafta sonunda ünlü yağdı...

İLGİLİ GALERİ

Bursa'ya bu hafta sonunda ünlü yağdı...

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2014.11.24 10:03 - Son Güncellenme: 2014.11.24 10:20 - HABER MERKEZİ
A