Bursa Valisi "LGS kapsamında alınacak tedbirler" toplantısı yaptı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan LGS (Liselere Geçiş Sınavı) kapsamında alınacak tedbirler ve sınav güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.
2024.05.31 20:33 - Son Güncellenme: 2024.05.31 20:38 - Bursa Bölge - SOSYAL MEDYA
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan LGS (Liselere Geçiş Sınavı) kapsamında alınacak tedbirler ve sınav güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.
Vali'nin paylaşımı şöyle;
2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan "Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Kapsamında Alınacak Tedbirler ve Sınav Güvenliği Toplantısı"nı gerçekleştirdik. Sınav günü öğrencilerimizin rahat ve stres olmadan sınava odaklanmalarını sağlamak için gerekli tüm tedbirleri almaktayız. Siz değerli öğrencilerimizden de sınav öncesi oluşabilecek yoğunluklara karşı tedbirli davranarak sakin ve stresiz bir şekilde sınav yerlerinize ulaşmak ve sınava geç kalmamak için evlerinizden erken çıkmanızı rica ediyoruz. Yarınlarımız olan tüm evlatlarımıza Rabbim zihin açıklığı versin.
2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan "Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Kapsamında Alınacak Tedbirler ve Sınav Güvenliği Toplantısı"nı gerçekleştirdik.
-- Mahmut Demirtaş (@mahmutdemirttas) May 31, 2024
Sınav günü öğrencilerimizin rahat ve stres olmadan sınava odaklanmalarını sağlamak için gerekli tüm tedbirleri almaktayız.... pic.twitter.com/r7OT7saVrt