Bursa Valisi Küçük'ten Kestel'e ziyaret

Bursa Valisi Küçük'ten Kestel'e ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Kestel Kaymakamı İskender Yönden ve Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti.

2018.06.21 12:13 - Son Güncellenme: 2018.06.21 12:13 - Bursa Bölge
A
Bursa Valisi Küçük'ten Kestel'e ziyaret

İlçe ziyaretlerine İnegöl ziyareti ile başlayan Vali İzzettin Küçük bugün ikinci ziyaretini Kestel İlçesine gerçekleştirdi.

Vali Küçük, Kestel Kaymakamlık binası önünde Kaymakam İskender Yönden ve idare amirlerince karşılandı. Ziyaretini alışa gelmişliğin dışına çıkarak Kaymakamlık makamı yerine çay bahçesinde vatandaşlarla demli çay eşliğinde sohbet ederek gerçekleştirdi. Halkın Valisini halkın içinde görmekten mutluluklarını dile getiren ilçe sakinleri Vali İzzettin Küçük ile samimi bir ortamda bulunmanın, isteklerini direk olarak Vali'ye iletebilmenin ve Vali'nin yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Vatandaşla sohbetin ardından Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyarete geçen Vali Küçük burada da Başkan Acar ve Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarınca karşılandı. Her fırsatta Kestel'i ziyarete gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Küçük; "Kestel, Bursa'nın adeta bahçesi gibi. Buraya her gelişimde içimde tarifsiz bir heyecan, mutluluk yaşıyorum. Milattan önce 300'lü yıllarda kurulan Kestel tarihi yapısıyla da beni adeta büyülüyor. Benim için Kestel, bir başka güzel. Daha önceki ziyaretlerimde belirttiğim gibi Kestel'in hızlı ve planlı yapılaması, yüksek kaliteli tarım ürünlerinin üretilmesi ve bu ürünlerin yurt içinde, yurt dışında aranılır olması ilçemiz için, şehrimiz için gurur duyulacak bir meseledir. 'Durmak bize yakışmaz, yola devam' diyerek, Bursa ekonomisine ve ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm üreticilere tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.06.21 12:13 - Son Güncellenme: 2018.06.21 12:13 - Aysın Komitgan
A