Bursa Valisi Küçük, fuarda 50'den fazla kitap aldı
Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği 15. Bursa Kitap Fuarı'na bu kez kitap satın almak için giden Bursa Valisi İzzettin Küçük, 50'den fazla sayıda kitap aldı.
2017.03.23 12:13 - Son Güncellenme: 2017.03.23 12:14 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Kitap okumanın insan hayatında ki önemine dikkat çeken Vali Küçük "İnsanlar genelde boş zamanlarını kitap okuyarak geçirdiklerinden bahsederler. Oysa ki kitap okumak, insanın en değerli anlarını ayırması gereken müstesna zamanlardır. 18 Mart'ta açılışını gerçekleştirdiğimiz ve 26 Mart'a kadar Tüyap Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'mizde ziyaretçilerini ağırlayacak olan 'Kitap Fuarı'na tüm Bursalı vatandaşlarımızı bekliyorum." dedi.

Geçen yıl gerçekleşen ve 200 bine yakın kişinin ziyaret ettiği 14. Kitap Fuarı'nın bu yıl bu sayıyı daha da yukarı taşıması bekleniyor.
