Bursa Valisi Demirtaş Nilüfer'de lezzetleri deneyimledi
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftasının son gününde Nilüfer ilçesine ait olan lezzetleri deneyimledi.
2024.05.27 12:57 - Son Güncellenme: 2024.05.27 13:03 - Bursa Bölge - SOSYAL MEDYA
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftasının son gününde Nilüfer ilçesine ait olan lezzetleri deneyimledi.

Vali Demirtaş, "Her lokmanın bir hikâyesi, kadim bir geleneği vardır. Anadolu'da her sofra bir hikâye, her lokma eşsiz bir nimettir. 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftasının son gününde Nilüfer ilçemizin eşsiz lezzetlerini deneyimledik.
Enginar Tatlısı
Dondurmalı Enginar
Biber Dolması
Yaprak Sarması
Kestane Şekeri
Nilüfer mutfağını keşfetmeye hazır mısınız?" dedi.
📌21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası
-- Mahmut Demirtaş (@mahmutdemirttas) May 27, 2024
📍Hasanağa Köy Meydanı / Nilüfer
👨🏻🍳🍽️🇹🇷
Her lokmanın bir hikâyesi, kadim bir geleneği vardır. Anadolu'da her sofra bir hikâye, her lokma eşsiz bir nimettir.
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftasının son gününde Nilüfer ilçemizin eşsiz lezzetlerini... pic.twitter.com/463Q7TG9ar



