Bursa Uludağ'ın eteklerinde ev alevlere teslim oldu

Bursa Uludağ'ın eteklerinde ev alevlere teslim oldu

Bursa'da dar sokaklar ve yoğun kar yağışı nedeniyle itfaiye ekiplerinin ulaşmakta zorluk çektiği 3 katlı binadaki yangın, ekiplerin bir saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Evi yanan Fatma Şen, "Eşimin kalbi yapay, içeride kalp cihazı yandı. eğer iki saat içinde o cihazları alamazsak eşim de öldü bitti yani. Yapay kalbinin 2 saatlik pilleri var" dedi.

2021.02.16 12:54 - Son Güncellenme: 2021.02.16 13:23 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Uludağ'ın eteklerinde ev alevlere teslim oldu

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Mollafenari Mahallesi Doğa Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevleri fark eden mahalleli, itfaiyeye haber verdi. Yangına müdahale etmek üzere bölgeye gelen itfaiye ekipleri, sokakların dar olması ve yoğun kar yağışı nedeniyle yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti.

Bölgeye ulaşmaya çalışan itfaiye ekipleri, Osmangazi Belediyesi'ne ait ekiplerin yolu açmasıyla yanan binaya ulaştı.

Çevredeki binalara sıçrama tehlikesi olan alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Takılı olan yapay kalbinin çalışması için gerekli olan cihazı yanan ev sahibi Sadık Şen, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"2 SAAT İÇİNDE CİHAZLARI ALAMAZSAK EŞİM ÖLÜR"

Kocasının yapay kalp cihazının yandığını belirten Fatma Şen, "Ben aşağı inmiştim, o sırada yangın çıkmış. Evde oğlum ve eşim vardı. Eşim yapay kalple yaşıyor. Evde cihazları vardı, eğer iki saat içinde o cihazları alamazsak eşim de öldü bitti yani. Benim eşimin yapay kalbinin 2 saatlik pilleri var. Burada hiçbir şey yapılamıyor. 2 saat içerisinde Akdeniz Üniversitesi'ne gitmesi lazım. Cihazlar içeride yandı, ne olacak şimdi? Şu evin haline bak yazık günah" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.02.16 12:54 - Son Güncellenme: 2021.02.16 13:23 - HABER MERKEZİ
A