Bursa Uludağ'da koronavirüs kısıtlamalarına uyulmadı

Bursa Uludağ'da koronavirüs kısıtlamalarına uyulmadı

Uludağ, geçtiğimiz hafta sonu tatilciler ile dolarken, sosyal mesafe ve maske gözetmeksizin yapılan birçok noktadaki eğlence partileri tepki çekti.

2021.01.25 10:41 - Son Güncellenme: 2021.01.25 11:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Uludağ'da koronavirüs kısıtlamalarına uyulmadı
01:04 Bursa Uludağ'da koronavirüs kısıtlamalarına uyulmadı

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'da koronavirüs kısıtlamalarına uyulmadı

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, geçtiğimiz hafta sonu otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Hava sıcaklığının -1 derece olarak ölçüldüğü bölge, sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf tutuldu. Gündüz, karların tadını çıkaran vatandaşlar pistlerde yoğunluk meydana getirirken, akşam ise tepki çeken görüntüler oluştu.

Farklı otellerde toplanan kalabalıklar, koronavirüs vakalarına ve tedbirlerine aldırmadan gönüllerince eğlendi. Sosyal mesafe ve maske kuralları hiçe sayılırken, birçok noktada müzikler eşliğinde verilen alkollü partilerde, eğlence geç saatlere kadar sürdü. Birçok vatandaşın, dip dibe dans ettiği anlar kaydedilirken, partilerdeki kalabalıklar da gözlerden kaçmadı.

Görüntülerin sosyal medyada yansımasının ardından vatandaşlardan büyük tepki geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, koronavirüs vakalarını hatırlatarak insanların tedbirlere uymaları noktasında uyarılarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Uludağ'da bir otelde kalan 10 kişilik müşteri grubunun terasta, müzik eşliğinde sosyal mesafe ile maske kuralına uymadan eğlenmeleri üzerine otel işletmecisine  ve eğlenen gruba, maske takmamak ve sosyal mesafeye uymamaktan toplam 76 bin 380 TL para cezası uygulanmıştı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.25 10:41 - Son Güncellenme: 2021.01.25 11:04 - HABER MERKEZİ
A