Bursa Uludağ'da 3. kez Berkay rüzgarı

Bursa Uludağ'da 3. kez Berkay rüzgarı

Türkiye'nin en büyük gençlik ve kış festivali 'Selfy Whitefest 2017' de 3. kez Berkay rüzgarı esti. 

2017.02.08 08:56 - Son Güncellenme: 2017.02.08 08:57 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Uludağ'da 3. kez Berkay rüzgarı

Unitravel ev sahipliğinde gerçekleştirilen festivalde kapsamında BOF Otel'de sahne alan ünlü şarkıcı Berkay, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce kişiye şarkılarıyla ve sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Uludağ Rekoru

Festival kapsamında 3. kez  Berkay " Her seferinde konserlerim kapalı gişe oluyor ve gençlerle beraber istediğimiz şarkıları söylüyoruz. Ben çok eğlenince gelenlerde eğleniyor. Rekor kırıyoruz Uludağ'da" diye konuştu.

Eşim Nereye İsterse Oraya Giderim

Uzun zaman sonra eşi Özlem Şahin'le gitme fırsatı yakaladığı belirten Berkay '7 ay sonra eşimle ilk defa 3 günlüğüne  tatile gidiyorum. Bebekten önce rahat rahat tatil yapalım dedik. Çünkü tek başına istediği gibi gezsin istiyorum. Eşim nereyi isterse oraya giderdik ama yakın diye Dubai'ye gidiyoruz' dedi.

Mart Ayında Albüm Çıkıyor

Yansıma albümünü bitirdiğini ve gün saydıklarını söyleyen  Berkay" Aranjesinde değişmesini istediğim yerler vardı şimdi onlarda bitti. Çok üzerine düştüğüm bir albüm oldu bu. Mart ayında yayınlayacağız" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.02.08 08:56 - Son Güncellenme: 2017.02.08 08:57 - HABER MERKEZİ
A