Bursa Şehir Hastanesi'nde aracını park edenler bir daha bulamıyor!

Bursa Şehir Hastanesi'nde aracını park edenler bir daha bulamıyor!

Bursa Şehir Hastanesi'nde yaşanan yoğunluk otopark sorunlarını da beraberinde getirdi. Hastane otoparkının yetersiz kapasitesi ve karmaşık yapısı, sürücülerin park ettikleri araçlarını bulmalarını zorlaştırıyor. Kapalı otoparka araçlarını bırakan sürücüler, geri döndüklerinde nereye park ettiklerini unutuyor ve bu durum büyük bir sorun haline geliyor.

2024.05.25 14:14 - Son Güncellenme: 2024.05.25 16:23 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa Şehir Hastanesi'nde aracını park edenler bir daha bulamıyor!

Hava şartlarının sürekli değişmesi hastanelerde de yoğunluk yaşatıyor. Bursa Şehir Hastanesi'nde bulunan otopark, kapasite olarak yetersiz kaldı. Yetersizliğinin yanı sıra karışık bir otopark sistemine sahip olan Bursa Şehir Hastanesi, vatandaşların araç yerlerini unutmalarına sebep oluyor.  Araçlarını otoparka bırakan sürücüler, park yerini bilmelerine rağmen zorluk çekerken otoparkların yetersiz olması da dikkat çekti.

"OTOPARKA MI GİRDİM YOKSA LABİRENTE Mİ ANLAMADIM"

Bursa Şehir Hastanesi'nin kapalı otoparkına aracını bırakan bir vatandaş aracını yarım saat boyunca aradığını söyledi. Vatandaş, "Kapalı otopark diye girdik ama dolaştıkça farklı bir yerdeymişiz gibi hissettik. Otoparka mı girdim yoksa labirente mi anlamadım. Biraz daha dolaşmaya devam etseydim kaybolma riskim bile vardı. Üstelik otopark, bu kadar büyük bir hastane için küçük ve yetersiz, çok zor yer bulabildik. Bu sorunun çözülmesi gerekiyor" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.25 14:14 - Son Güncellenme: 2024.05.25 16:23 - MAHMUT VURAL
A