Bursa polisinden 3 noktada yoğun denetim!

Bursa polisinden 3 noktada yoğun denetim!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 ayrı noktada çok sayıda polis ekibinin katılımı ile yapılan uygulamalarda onlarca araç ve yüzlerce şahıs sorgulandı. Yapılan denetimlerde başka ilden çalınan bir motosiklet ele geçirildi, Üst aramalarında uyuşturucu madde bulundu, çeşitli nedenlerden kuralsız sürücülere binlerce TL para cezası kesildi. 

2024.05.23 00:20 - Son Güncellenme: 2024.05.23 00:30 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa polisinden 3 noktada yoğun denetim!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Orhangazi ilçesinde belirli aralıklar ile halkın  huzur ve güvenliğini sağlamak, suçu önlemek adına caydırıcı tedbirler kapsamında yapılan denetimler bu akşamda devam etti. 

Kentin 3 farklı bölgesine kurulan denetim noktalarında çok sayıda polisin katılımı ile gelen araçlar tek tek durdurulup didik didik arandı, sürücü ve yolcu şahıslar sorgulandı. 

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Erol Yavuz'unda katıldığı denetimlerde 194 araç ve 315 şahıs üzerinde sorgulama yapıldı.

Kontrollerde Düzce ilinden çalıntığı olduğu tespit edilen bir motosiklet ele geçirildi, 2 şahısın üzerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde bulundu, alkollü araç kullandığı tespit edilen 2 şahısa işlem yapıldı, çeşitli kurallara uymadıkları gerekçesi ile ise  sürücülere toplamda 134 bin 916 TL para cezası uygulandı.

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan denetimlere ilişkin yapılan açıklamada, halkın, huzur sağlık ve güvenliğini korumak adına çalışmaların titizlik içinde devam edeceği bildirildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.23 00:20 - Son Güncellenme: 2024.05.23 00:30 - FATİH MISIR
A