Bursa Osmangazi'deki muhtarlar bir araya geldi!

Bursa Osmangazi'deki muhtarlar bir araya geldi!

Osmangazi Muhtarlar Derneği seçimine aday olan Burhan Mandacı, Osmangazi ilçesindeki tüm muhtarlarla bugün kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. 

2021.03.07 12:39 - Son Güncellenme: 2021.03.07 12:41 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Osmangazi'deki muhtarlar bir araya geldi!
04:49 Bursa Uludağ tıklım tıklım

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ tıklım tıklım

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN 

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanlık  seçimi 17 Mart'ta yapılacak. 

Yapılacak olan seçime Osmangazi İlçesine bağlı Nilüferköy Mahallesi Muhtarı Burhan Mandacı aday oldu. 

Mandacı, seçim dolayısıyla Osmangazi İlçesindeki bütün muhtarlara kahvaltı organizasyonu düzenledi. 

Düzenlenen organizasyona Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Esentepe ve Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği BAŞKANI Sahip Keçici, Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın, Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, Marmara Muhtarlar Derneği Federasyon Başkanı Ferruh Sevimgil, Emlakçılar Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Aşçı da katıldı.

"KENDİME, MUHTAR ARKADAŞLARIMA GÜVENEREK ADAY OLDUM" 

Osmangazi Muhtarlar Derneği başkanlık seçimine aday olan Burhan Mandacı, "2009 yılında Nilüferköy'e muhtar olarak seçildim. 2014 yılından bugüne Osmangazi Muhtarlar Derneği'nde başkanımızla beraber devamlı çalışmalarımız oldu. Muhtarlarımızı çok sık bir araya getirerek onların sorunlarına, dertlerine hep özen gösterdik. 17 Mart günü seçildiğimiz takdirde her muhtarımın sorununu dernek olarak çözeceğiz, gayret edeceğiz. Kendime güverenek, muhtar arkadaşlarıma güvenerek aday oldum. 17 Mart günü Osmangazi, Bursa ve muhtarlarımız kazanacak" dedi. 

"BİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise "Pandemiyle mücadele ediyoruz. Genel tedbirler çerçevesinde yeni döneme girdik. 15 günlük raporlarla yaşamımız yeniden şekillenecek. Toplantı yapılan ortamlarda bu süreci yaşıyoruz. Bursa'da vaka sayıları yukarıya çıkmaya başladı. Bu işten kurtulmanın tek yolu temizlik. Ben hep bizler sizlerle birlikteyiz diyoruz. Onun için biz çalışmaya devem edeceğiz, siz de çalışmaya devam edeceksiniz. Herkese başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın da, "Güzel bir ortam hazırladığı için Burhan Mandacı'ya teşekkür ediyorum. İki arkadaşımız seçime aday. İkisine de başarılar diliyorum. Başkanlık görevim süresince birçok muhtar tanıdım ve bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah bundan sonra görev yapacak arkadaşım için de böyle olur.  Başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.03.07 12:39 - Son Güncellenme: 2021.03.07 12:41 - HABER MERKEZİ
A