Bursa Osmangazi'de kaçak işyeri yıkıldı

Bursa Osmangazi'de kaçak işyeri yıkıldı

Bursa Osmangazi Belediyesi, Çiftehavuzlar Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen işyerini henüz inşaat halindeyken tespit ederek yıktı. Kaçak işyerinin sokaktaki elektrik direğini de içine alacak şekilde inşa edilmiş olduğunu gören yetkililer büyük şaşkınlık yaşadı.

2021.10.27 14:50 - Son Güncellenme: 2021.10.27 15:25 - Bursa Bölge
A
Bursa Osmangazi'de kaçak işyeri yıkıldı
01:38 Bursa Osmangazi'de kaçak işyeri yıkıldı

İLGİLİ VİDEO

Bursa Osmangazi'de kaçak işyeri yıkıldı

İlçenin dört bir yanındaki kaçak yapıları tespit ederek yıkımını gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, Çiftehavuzlar Mahallesi Kantar Sokak üzerinde kaçak olarak inşa edilen işyerini henüz inşaat halindeyken tespit ederek yıktı.

Ruhsatsız olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan yapının yıkımı için sabah erken saatlerde mahalleye giden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Aydınlatmayı sağlamak için sokakta yer alan elektrik direğinin kaçak işyeri inşaatının içinde kaldığını gören katılarak belediye ekipleri, elektrik akımının kesilmesinin ardından kaçak işyerinin yıkımına başladı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.10.27 14:50 - Son Güncellenme: 2021.10.27 15:25 - Kübra Coşar-pasif
A