Bursa Osmangazi'de kaçak depo yıkıldı

Bursa Osmangazi'de kaçak depo yıkıldı

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilmiş olan 600 metrekarelik bir depoyu yıktı.

2016.12.06 12:10 - Son Güncellenme: 2016.12.06 12:14 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Osmangazi'de kaçak depo yıkıldı
02:15 Bursa Osmangazi'de yıkım!

İLGİLİ VİDEO

Bursa Osmangazi'de yıkım!

Bursa'nın önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçeyi kaçak inşaatlardan temizlemeye devam ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Yunuseli Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edildiği belirlenen bir depo yerle bir edildi. Güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, kaçak olduğu belirlenen ve yıkım kararı alınan binalara yönelik 'Balyoz Operasyonu'nun devam edeceğini bildirdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.12.06 12:10 - Son Güncellenme: 2016.12.06 12:14 - HABER MERKEZİ
A