Bursa "Okulum Yetkili Serviste" mezunlarına sertifika

Bursa "Okulum Yetkili Serviste" mezunlarına sertifika

Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren Otokoç ve Birmot'un, Koç Holding'in sosyal sorumluluk projesi "Meslek Lisesi Memleket Meselesi" kapsamında yürüttüğü "Okulum Yetkili Serviste" Projesi'nin üçüncü yıl eğitim dönemi tamamlandı.

2016.06.16 11:00 - Son Güncellenme: 2016.06.16 11:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa "Okulum Yetkili Serviste" mezunlarına sertifika

Yapılan yazılı açıklamaya göre, projenin Bursa ayağında Otokoç ve Birmot yetkili servislerinin teknolojik imkanları kullanılarak Bursa-Nilüfer Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde verilen eğitimi tamamlayan 29 öğrenciye sertifikaları törenle verildi.

Proje kapsamında bir yıl boyunca iş hayatını yerinde tecrübe eden öğrencilerin, sektörün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak için eğitim aldığı belirtilen törende, okul yönetimi, destekten ötürü Otokoç ve Birmot şube müdürlerine plaket takdim etti.

Sertifika törenine, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Işıkoğlu, Bursa-Nilüfer Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yunus Bulut, Çoşkunöz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zafer Dede, Otokoç Şube Müdürü Koray Yalçınkaya, Birmot Şube Müdürü Ertekin Gümüşel, Otokoç Servis Müdürü Halil Aldemir, Birmot Servis Müdürü Timurtaş Başer katıldı.

"Meslek Lisesi Memleket Meselesi" Projesi kapsamında geliştirilen ve bir okul-işletme işbirliği modeli olan "Okulum Yetkili Serviste" Projesi, Otokoç Otomotiv'in Adana, Ankara, Antalya, istanbul, Bursa, Eskişehir, İzmir, Konya, Samsun temsilciliklerinde devam ediyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.06.16 11:00 - Son Güncellenme: 2016.06.16 11:01 - HABER MERKEZİ
A