Bursa'nın o dağ ilçesine sosyal market açıldı
Bursa'nın Keles ilçesinde sosyal market açılışı gerçekleşti. Sosyal markette gıda, giyim ve temizlik ihtiyaçları vatandaşlara ücretsiz bir şekilde hizmet verecek.
2025.02.09 14:11 - Son Güncellenme: 2025.02.09 14:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Bursa'nın Keles ilçesinde açılan sosyal market açılışı gerçekleşti. Keles Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından İhtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verecek olan sosyal market hizmete açıldı. Sosyal markette gıda, giyim ve temizlik ihtiyaçları vatandaşlara ücretsiz bir şekilde hizmet verecek.
Keles kaymakamı Muhammed Ali Yolal yaptığı açıklamada, "İhtiyaç sahiplerimize destek olmak amacıyla Keles Kaymakamlığı bünyesinde Sosyal Market açılmıştır. Gıdadan temizlik ürünlerine, kıyafetten temel ihtiyaç malzemelerine kadar geniş bir yelpazede ücretsiz hizmet sunan marketimiz, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmeyi hedeflemektedir dedi.
Sosyal marketin açılışına Keles Kaymakamı Muhammed Ali Yolal,Keles Belediye Başkanı Ali Dogru, Keles siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:48
-
00:26
-
01:53
-
02:43
-
00:16
En Çok Okunanlar
- Bursa'da gece vakti mahalleyi sokağa döken...
- Bursa'da birçok şubesi var! Tarihi geçmiş...
- Emekliye kötü haber! O detay milyonları...
- Bursa'da ünlü kuruyemişçide şoke eden...
- Ekrem İmamoğlu'nun aylık geliri ortaya çıktı!
- Bursa'daki gösterilerden yeni görüntü!...
- Bursa'da şarampole yuvarlanan araç...
- Bursa Millet Mahallesi'nde satışa çıkıyor!...
- Bursaspor, Adem Çağlayan ile bambaşka!
- Filiz Akın hayatını kaybetti!
- Bursa'da ucuz alışveriş çılgınlığı!...
- Acı ölüm! Hiç beklenmedik bir anda ecele...
- Bursa'da ilkokulda dayak skandalı
- Bursa'da feci kaza kamerada! Metrelerce...
- Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık uyarısı...