Bursa'nın köylerine dijital adım!

Bursa'nın köylerine dijital adım!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde öğrencilerin dijital yeterliliklerini geliştirmek, 21. yüzyıl yaşam becerileri kazandırmanın yanı sıra toplumsal içermeyi ile gelişmeyi hedeflenmesi ve ilçeye bağlı köylere dijital kimlik kazandırarak görünürlüklerini artırmayı amaçlayan "Dijital Adımlarla Şehrimi Yapılandırıyorum" projesinin ilk tanıtım toplantısı yapıldı.

2024.01.08 12:13 - Son Güncellenme: 2024.01.08 12:28 - Teknoloji - BÜLTEN
A
Bursa'nın köylerine dijital adım!

Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında kurulan proje Kaymakamlık Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı ile Orhangazi Köy Muhtarlarına ve katılımcılara tanıtıldı. 

Toplantıya İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Bekir Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa Sakarya, ilçe emniyet müdür vekili Adil Aydın, ilçe jandarma komutanı Selim Kurtoğlu, Muhtarlar ve Erenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile projede görev alacak öğrenciler katıldı. 

Toplantı da Erenler Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Öğrencileri çalışacakları köylerdeki muhtarlarla tanışırken ve çalışmanın detayları konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2024.01.08 12:13 - Son Güncellenme: 2024.01.08 12:28 - BÜLTEN
A