Bursa'nın göbeğindeki trilyonluk cennet ürkütüyor! - ÖZEL HABER

Bursa'nın göbeğindeki trilyonluk cennet ürkütüyor! - ÖZEL HABER

Bursa'da Nilüfer Deresi üzerine yapılan ve trilyonların akıtıldığı Nilüfer Vadisi Konsepti, 5,5 kilometrelik yeşil alan, park ve oyun alanlarıyla büyülerken, güvenlik ve park sorunu trilyonluk cennetin kapılarını Bursalılara kapatıyor.

2012.05.24 09:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'nın göbeğindeki trilyonluk cennet ürkütüyor! - ÖZEL HABER
92288-bursa-nin-gobegindeki-trilyonluk-cennet-urkutuyor-ozel-haber-4fbdd1a729f7f.flv

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Bursa'da merhum eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin döneminde Nilüfer Deresi üzerinde 5,5 kilometrelik alana yapılan çevre, park, spor ve piknik alanlarını cazibesi Çevre Yolu'ndan geçen herkesi büyülüyor.

YEŞİL VADİ BÜYÜLÜYOR AMA...
Dere'nin ışıltısı bir yana güneş, gökyüzü ve yeşiliyle bütünleşen Nilüfer Vadisi Konsepti, bisiklet ve yürüyüş alanları, spor alanları, çocuk parkları, henüz hiçbiri faal olmayan kır kahveleri, ve devasa güzelliğiyle 'Bursa'da böyle cennet vadisi var mıydı?' dedirtiyor.
Pırıl pırıl akan deresiyle özellikle iki yanından geçen Çevre Yolu istikametinden giden araç sürücülerini büyüleyen Nilüfer Vadisi Konsepti'nde vatandaşlar güvenlik ve otopark sorunu nedeniyle cennetin tadını çıkartamıyor.

OTOPARKLAR NEREDE?
Nilüfer Vadisi Konsepti'nde 5,5 kilometrelik alanın başında ve sonunda araç girişlerinin bulunduğunu belirten vatandaşlar, "Buraya trilyonlar akıtılmış ancak vatandaş nasıl gelecek, aracını nereye park edecek, eşyalarını nereye kadar taşıyacak" dediler.

GÜVENLİK EN BÜYÜK SORUN
Nilüfer Vadisi Konsepti'nin en büyük sorununun güvenlik olduğunu kaydeden vatandaşlar, "Bizler bu yaşımıza rağmen ailemizle birlikte buraya gelmekten ürküyoruz. Öyle ıssız ve sessiz ki, yayların geçebileceği alt geçit yapmışlar, bırakın geceyi, gündüz bile oradan kimse geçemez. Böyle bir ıssız cennete kimse ailesiyle gelmez" diye konuştular.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.05.24 09:12 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A