Bursa'nın göbeği yarın kapalı olacak!
Bursa'da yarın 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda yapılacak olan miting nedeniyle bazı yollar kapalı olacak.
2017.07.14 16:42 - Son Güncellenme: 2017.07.14 16:45 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa Ulu Cami'ye 'Şuhedaya Rahmet Olsun' mahyası
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
15 Temmuz 2017 Cumartesi günü İlimiz 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında düzenlenecek olan "Demokrasi " mitingi nedeniyle,
Acem Reis Cami Kavşağından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı istikameti Haşim İşcan Caddesi gidiş, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanından Gökdere Caddesi Acem Reis Cami kavşağına kadar gidiş, her iki yönlü gidiş ve geliş istikametleri,
Altıparmak Caddesi varyant altından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanına gidiş istikameti,
15 Temmuz 2017 günü saat:13.00' dan 16 Temmuz 2017 günü saat:08:00' a kadar ana yollar ile bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacaktır.
Gençosman Kavşağından - Kent Meydanı - Uluyol Kavşağı - Hâkimiyet Kavşağının geliş ve gidiş istikameti ve Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikameti ise miting süresince şerit daraltma uygulanarak zaman zaman kısa süreli araç trafiğine kapatılacaktır.
ALTARNATÎF GÜZERGÂHLAR
Sürücüler miting süresince, Altıparmak Caddesi - Stad Kavşağından - İzmir yoluna çıkmak isteyen sürücüler, Çekirge Caddesi - Çelik palas Lambalar - Kükürtlü -Acemler istikametler - Ankara yoluna çıkmak isteyen sürücüler Altıparmak - İpekiş - Merinos Gençosman, yada İnönü - Setbaşı- Yeşil istikametlerini, İstanbul yoluna gitmek isteyen sürücüler Gençosman- İstanbul yolu istikametlerini kullanabileceklerdir.