Bursa'nın bu mahallesinde kaldırım yok! (ÖZEL HABER)

Bursa'nın bu mahallesinde kaldırım yok! (ÖZEL HABER)

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Vakıf mahallesi hem yol hem de kaldırım problemi ile mücadele ediyor. Uzun zamandan beri mahallede kaldırım sıkıntısı olduğunu söyleyen bölge sakinleri bu tehlikeli duruma bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

2019.09.04 09:10 - Son Güncellenme: 2019.09.04 09:41 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'nın bu mahallesinde kaldırım yok! (ÖZEL HABER)
02:43 Bursa'nın bu mahallesinde kaldırım yok! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'nın bu mahallesinde kaldırım yok! (ÖZEL HABER)

BANU ŞEN - GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Vakıf mahallesi yıllardır kaldırım problemi yaşıyor. Mahalledeki kaldırım sayısının az olması vatandaşların yoldan yürümesine sebep oluyor. Henüz bu konuya bir çözüm bulunamamışken bu duruma bir de yol problemi eklendi. Mahalle meydanındaki yolların da dar olması sürücülere ve yayalara zor anlar yaşatıyor. Özellikle yol kenarlarında kaldırım bulunmaması yayaları tehlikeyle karşı karşıya getiriyor.

İki aracın yan yana geçmesi bile zor olan yolda bazı kendini bilmez araç sahipleri otomobillerini yol kenarına park ediyor. Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri "Yolumuz zaten dar, genişletmek için ilerdeki bazı binaların yıkılması gerekiyor fakat belediye ile anlaşamadıkları için yol genişletme çalışması yapılamıyor. Bu yetmezmiş gibi yol kenarlarına park eden sürücüler var. Zaten kaldırım yok bu insanlar nereden yürüyecek" diyerek duruma isyan etti.

CADDE ÜZERİNDE OKUL BULUNUYOR

Yol ve kaldırım probleminin olduğu cadde üzerinde okul bulunması tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor. Çocukların okuldan çıktıktan sonra evlerine yürümek için caddeyi kullanmaları durumunda kazayla burun buruna gelmeleri an meselesi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.09.04 09:10 - Son Güncellenme: 2019.09.04 09:41 - HABER MERKEZİ
A